Broccolisalat med bacon: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
Polesen (diskussion | bidrag) |
||
Linje 25: | Linje 25: | ||
== Tilberedning == | == Tilberedning == | ||
=== | === Marinade === | ||
# Bland alle ingredienser | # Bland alle ingredienser |
Versionen fra 5. mar. 2008, 20:39
En rigtig god, spændende salat, der går som tilbehør til lidt af hvert. Skal du være ekstra sund, så udelad bacon.
Ingredienser
Marinade
- 1,5 spsk. olie
- 1 spsk. vand
- 1/4 tsk. dijonsennep
- 1 tsk. rødvinseddike
- Salt og peber
Salat
- 250 gr. broccoli
- 100 gr. bacon i tern
- 1 rødløg i tern
- 1/2 bundt persille
- feta i tern
- 1-2 spsk. pinjekerner
- 1-2 spsk. soltørrede tomater i tern
Tilberedning
Marinade
- Bland alle ingredienser
- Rør dem godt sammen
Salat
- Svits bacon sprødt
- Hak løget
- Broccoli deles i små buketter
- Persille hakkes
- Broccoli, løg og persille blandes i en skål
- Bland feta, pinjekerner og soltørrede tomater i små stykker i
- Vend dressingen i salaten
- Strø den stegte bacon over