Persisk kyllingekebab: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) (Siden blev oprettet: right|thumb|Persisk kyllingekebab == Ingredienser == == Tilberedning == Category:Ris Category:Hovedret Category:Kylling) |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
Linje 1: | Linje 1: | ||
[[Image:IMG_1848_finished_web.jpg|right|thumb|Persisk kyllingekebab]] | [[Image:IMG_1848_finished_web.jpg|right|thumb|Persisk kyllingekebab]] | ||
'''Husk''': Marinering af kyllingekødet på forhånd. | |||
== Ingredienser == | == Ingredienser == | ||
* 250-300 gr. kyllingebryst | |||
* Ris | |||
* Brød (''godt'' pitabrød kan bruges, hvis det lige varmes op inden) | |||
* Evt. salat | |||
=== Marinade === | |||
* 1/2 dl. yoghurt naturel | |||
* 1 forårsløg | |||
* 2 fed hvidløg | |||
* 2 tsk. stødt spidskommen | |||
* 2 tsk. barbecuekrydderi | |||
* 1/4 tsk. stødt chili | |||
* Salt og peber | |||
* (evt. 60 gr. ristede cashewnødder) | |||
=== Dressing === | |||
* Youghurt naturel | |||
* Paprika | |||
* Salt og peber | |||
== Tilberedning == | == Tilberedning == | ||
* Kog risene | |||
* Steg det marinerede kød (evt. på spyd) | |||
=== Marinering === | |||
# Skær kylling i tern | |||
# Hak forårsløg fint | |||
# Pil og knus hvidløg | |||
# Blend youghurt, forårsløg, hvidløg og krydderier sammen | |||
# Vend kødet i marinaden, og stil på køl i 4 timer eller mere | |||
=== Dressing === | |||
# Brug så meget yoghurt, som du vil have dressing | |||
# Bland paprika, salt og peber i efter smag | |||
[[Category:Ris]] | [[Category:Ris]] | ||
[[Category:Hovedret]] | [[Category:Hovedret]] | ||
[[Category:Kylling]] | [[Category:Kylling]] |
Versionen fra 2. mar. 2008, 19:54
Husk: Marinering af kyllingekødet på forhånd.
Ingredienser
- 250-300 gr. kyllingebryst
- Ris
- Brød (godt pitabrød kan bruges, hvis det lige varmes op inden)
- Evt. salat
Marinade
- 1/2 dl. yoghurt naturel
- 1 forårsløg
- 2 fed hvidløg
- 2 tsk. stødt spidskommen
- 2 tsk. barbecuekrydderi
- 1/4 tsk. stødt chili
- Salt og peber
- (evt. 60 gr. ristede cashewnødder)
Dressing
- Youghurt naturel
- Paprika
- Salt og peber
Tilberedning
- Kog risene
- Steg det marinerede kød (evt. på spyd)
Marinering
- Skær kylling i tern
- Hak forårsløg fint
- Pil og knus hvidløg
- Blend youghurt, forårsløg, hvidløg og krydderier sammen
- Vend kødet i marinaden, og stil på køl i 4 timer eller mere
Dressing
- Brug så meget yoghurt, som du vil have dressing
- Bland paprika, salt og peber i efter smag