Tebirkes: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
Linje 1: | Linje 1: | ||
[[Image: | [[Image:IMG_0282.jpg|right|thumb|400px|Tebirkes]] | ||
{{AdSenseInsidePostRight}} | {{AdSenseInsidePostRight}} | ||
Linje 6: | Linje 6: | ||
== Ingredienser == | == Ingredienser == | ||
* | * Det du skal bruge til [[grunddej til wienerbrød]], samt | ||
* 1 æg til pensling | |||
* 1 æg | |||
* Birkes eller sesamfrø | * Birkes eller sesamfrø | ||
== Tilberedning == | == Tilberedning == | ||
# | # Tilbered først dejen som beskrevet i [[grunddej til wienerbrød]], dernæst | ||
# Del dejen i 2 lige store stykker | # Del dejen i 2 lige store stykker | ||
# Rul hver stykke ud til et rektangel på ca. 24x8cm. | # Rul hver stykke ud til et rektangel på ca. 24x8cm. | ||
Linje 39: | Linje 22: | ||
# Drys med enten birkes eller sesamfrø | # Drys med enten birkes eller sesamfrø | ||
# Bag i 12-15 min til de er gyldne | # Bag i 12-15 min til de er gyldne | ||
[[Category:Bagværk]] | [[Category:Bagværk]] | ||
[[Category:3 Stjerner]] | [[Category:3 Stjerner]] | ||
[[Category:Morgenmad]] | [[Category:Morgenmad]] |
Nuværende version fra 17. okt. 2014, 18:08
Du skal bruge en portion grunddej til wienerbrød og så gøre som nedenfor.
Ingredienser
- Det du skal bruge til grunddej til wienerbrød, samt
- 1 æg til pensling
- Birkes eller sesamfrø
Tilberedning
- Tilbered først dejen som beskrevet i grunddej til wienerbrød, dernæst
- Del dejen i 2 lige store stykker
- Rul hver stykke ud til et rektangel på ca. 24x8cm.
- Skær hver del ud i 6 stykker (12 i alt)
- Fordel stykkerne på bageplader med bagepapir
- Lad hæve tildækket og lunt i 30 min.
- Tænd ovnen på 200 grader varmluft
- Pensl tebirkes med sammenpisket æg
- Drys med enten birkes eller sesamfrø
- Bag i 12-15 min til de er gyldne