Hjemmelavet yoghurt: Forskelle mellem versioner

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
(Oprettede siden med 'right|thumb|400px|Hjemmelavede æbleskiver {{AdSenseInsidePostRight}} == Ingredienser == * 500 gr. bær, eksempelvis jordbær, hindbær el…')
 
No edit summary
 
Linje 1: Linje 1:
[[Image:IMG_5399_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Hjemmelavede æbleskiver]]
[[Image:IMG_0208.jpg|right|thumb|400px|Hjemmelavet yoghurt]]
{{AdSenseInsidePostRight}}
{{AdSenseInsidePostRight}}



Nuværende version fra 25. maj 2014, 08:12

Hjemmelavet yoghurt

Ingredienser

  • 500 gr. bær, eksempelvis jordbær, hindbær eller blåbær
  • 1 banan
  • 8 dl. yoghurt eller skyr naturel
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • lidt flormelis

Tilberedning

  1. Skyl og rens bær
  2. Skær banan og bær i små stykker
  3. Tag 1/3 bær fra til pynt
  4. Kom frugt i en blender og blend til mos sammen med yoghurt og vanilje
  5. Smag til med flormelis
  6. Bland med resten af frugten