Hjemmelavet yoghurt: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) (Oprettede siden med 'right|thumb|400px|Hjemmelavede æbleskiver {{AdSenseInsidePostRight}} == Ingredienser == * 500 gr. bær, eksempelvis jordbær, hindbær el…') |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
Linje 1: | Linje 1: | ||
[[Image: | [[Image:IMG_0208.jpg|right|thumb|400px|Hjemmelavet yoghurt]] | ||
{{AdSenseInsidePostRight}} | {{AdSenseInsidePostRight}} | ||
Nuværende version fra 25. maj 2014, 08:12
Ingredienser
- 500 gr. bær, eksempelvis jordbær, hindbær eller blåbær
- 1 banan
- 8 dl. yoghurt eller skyr naturel
- 2 tsk. vaniljesukker
- lidt flormelis
Tilberedning
- Skyl og rens bær
- Skær banan og bær i små stykker
- Tag 1/3 bær fra til pynt
- Kom frugt i en blender og blend til mos sammen med yoghurt og vanilje
- Smag til med flormelis
- Bland med resten af frugten