Pizza med svampe: Forskelle mellem versioner

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
(Siden blev oprettet: right|thumb|400px|Pizza med svampe ''Husk'': Den skal prøves med bacon næste gang, da den godt lige kan klare lidt ekstra fyld. == Ingred...)
 
No edit summary
 
(4 mellemliggende versioner af den samme bruger vises ikke)
Linje 1: Linje 1:
[[Image:IMG_5169_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Pizza med svampe]]
[[Image:IMG_5169_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Pizza med svampe]]
{{AdSenseInsidePostRight}}


''Husk'': Den skal prøves med bacon næste gang, da den godt lige kan klare lidt ekstra fyld.
''Husk'': Savner man kød kan man lave den med bacon .


== Ingredienser ==
== Ingredienser ==


=== Dej ===
=== Dej ===
(til 2 runde pizzaer rullet tyndt ud)


* 25 gr. gær
* 25 gr. gær
Linje 15: Linje 18:
=== Fyld ===
=== Fyld ===


* 1/2 dl. olivenolie
* lidt olivenolie
* 3 fed hvidløg
* 3 fed hvidløg
* 250 gr. champignon (eller andre svampe, såsom kantareller)
* 250 gr. champignon (eller andre svampe, såsom kantareller)
* 1 dl. hakket persille
* hakket persille
* 1 dl. tomatsauce (færdigkøbt er fint)
* tomatsauce (færdigkøbt er fint)
* 125 gr. reven mozzarellaost
* 125 gr. reven mozzarellaost
* Salt og peber
* Salt og peber
* evt. bacon


== Tilberedning ==
== Tilberedning ==
Linje 34: Linje 38:
=== Fyld ===
=== Fyld ===


# Skal der bacon på, så steg det først, så pizzaen ikke svømmer i fedt
# Rens champignon og skær i skiver
# Rist knuste hvidløg i olie på en varm pande (må endelig ikke brænde på)
# Rist knuste hvidløg i olie på en varm pande (må endelig ikke brænde på)
# Sauter svampene med i 1 minuts tid
# Sauter svampene med i 1 minuts tid
Linje 42: Linje 48:
# Fordel tomatsovs over hele bunden
# Fordel tomatsovs over hele bunden
# Læg svampeblandingen ovenpå
# Læg svampeblandingen ovenpå
# Dernæst den forstegte bacon
# Bages nu først ved 210 grader varmluft i 15 minutter
# Bages nu først ved 210 grader varmluft i 15 minutter
# Dernæst lægges ost på
# Dernæst lægges ost på

Nuværende version fra 18. maj 2014, 14:13

Pizza med svampe

Husk: Savner man kød kan man lave den med bacon på.

Ingredienser

Dej

(til 2 runde pizzaer rullet tyndt ud)

  • 25 gr. gær
  • 2 1/2 dl. vand
  • 1 tsk. salt
  • 2 spsk. olivenolie
  • 400 gr. hvedemel

Fyld

  • lidt olivenolie
  • 3 fed hvidløg
  • 250 gr. champignon (eller andre svampe, såsom kantareller)
  • hakket persille
  • tomatsauce (færdigkøbt er fint)
  • 125 gr. reven mozzarellaost
  • Salt og peber
  • evt. bacon

Tilberedning

Dej

  1. Opløs gøren i lunkent vand
  2. Tilsæt salt, olie og mel
  3. Dejen æltes godt, og sættes til hævning ca. 1/2 time
  4. Rul dejen tyndt ud og læg på bagepapir

Fyld

  1. Skal der bacon på, så steg det først, så pizzaen ikke svømmer i fedt
  2. Rens champignon og skær i skiver
  3. Rist knuste hvidløg i olie på en varm pande (må endelig ikke brænde på)
  4. Sauter svampene med i 1 minuts tid
  5. Kom nu persillen ved

Samle og bage

  1. Fordel tomatsovs over hele bunden
  2. Læg svampeblandingen ovenpå
  3. Dernæst den forstegte bacon
  4. Bages nu først ved 210 grader varmluft i 15 minutter
  5. Dernæst lægges ost på
  6. Bag yderligere 10 minutter