Pizza med svampe: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) (Siden blev oprettet: right|thumb|400px|Pizza med svampe ''Husk'': Den skal prøves med bacon næste gang, da den godt lige kan klare lidt ekstra fyld. == Ingred...) |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
(4 mellemliggende versioner af den samme bruger vises ikke) | |||
Linje 1: | Linje 1: | ||
[[Image:IMG_5169_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Pizza med svampe]] | [[Image:IMG_5169_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Pizza med svampe]] | ||
{{AdSenseInsidePostRight}} | |||
''Husk'': | ''Husk'': Savner man kød kan man lave den med bacon på. | ||
== Ingredienser == | == Ingredienser == | ||
=== Dej === | === Dej === | ||
(til 2 runde pizzaer rullet tyndt ud) | |||
* 25 gr. gær | * 25 gr. gær | ||
Linje 15: | Linje 18: | ||
=== Fyld === | === Fyld === | ||
* | * lidt olivenolie | ||
* 3 fed hvidløg | * 3 fed hvidløg | ||
* 250 gr. champignon (eller andre svampe, såsom kantareller) | * 250 gr. champignon (eller andre svampe, såsom kantareller) | ||
* | * hakket persille | ||
* | * tomatsauce (færdigkøbt er fint) | ||
* 125 gr. reven mozzarellaost | * 125 gr. reven mozzarellaost | ||
* Salt og peber | * Salt og peber | ||
* evt. bacon | |||
== Tilberedning == | == Tilberedning == | ||
Linje 34: | Linje 38: | ||
=== Fyld === | === Fyld === | ||
# Skal der bacon på, så steg det først, så pizzaen ikke svømmer i fedt | |||
# Rens champignon og skær i skiver | |||
# Rist knuste hvidløg i olie på en varm pande (må endelig ikke brænde på) | # Rist knuste hvidløg i olie på en varm pande (må endelig ikke brænde på) | ||
# Sauter svampene med i 1 minuts tid | # Sauter svampene med i 1 minuts tid | ||
Linje 42: | Linje 48: | ||
# Fordel tomatsovs over hele bunden | # Fordel tomatsovs over hele bunden | ||
# Læg svampeblandingen ovenpå | # Læg svampeblandingen ovenpå | ||
# Dernæst den forstegte bacon | |||
# Bages nu først ved 210 grader varmluft i 15 minutter | # Bages nu først ved 210 grader varmluft i 15 minutter | ||
# Dernæst lægges ost på | # Dernæst lægges ost på |
Nuværende version fra 18. maj 2014, 14:13
Husk: Savner man kød kan man lave den med bacon på.
Ingredienser
Dej
(til 2 runde pizzaer rullet tyndt ud)
- 25 gr. gær
- 2 1/2 dl. vand
- 1 tsk. salt
- 2 spsk. olivenolie
- 400 gr. hvedemel
Fyld
- lidt olivenolie
- 3 fed hvidløg
- 250 gr. champignon (eller andre svampe, såsom kantareller)
- hakket persille
- tomatsauce (færdigkøbt er fint)
- 125 gr. reven mozzarellaost
- Salt og peber
- evt. bacon
Tilberedning
Dej
- Opløs gøren i lunkent vand
- Tilsæt salt, olie og mel
- Dejen æltes godt, og sættes til hævning ca. 1/2 time
- Rul dejen tyndt ud og læg på bagepapir
Fyld
- Skal der bacon på, så steg det først, så pizzaen ikke svømmer i fedt
- Rens champignon og skær i skiver
- Rist knuste hvidløg i olie på en varm pande (må endelig ikke brænde på)
- Sauter svampene med i 1 minuts tid
- Kom nu persillen ved
Samle og bage
- Fordel tomatsovs over hele bunden
- Læg svampeblandingen ovenpå
- Dernæst den forstegte bacon
- Bages nu først ved 210 grader varmluft i 15 minutter
- Dernæst lægges ost på
- Bag yderligere 10 minutter