Gadekøkkenplatte fra Bombay

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Gadekøkkenplatte fra Bombay

Den her vender vi tilbage til med jævne mellemrum. Den er rimelig nem at lave, og smager naturligvis godt.

Ingredienser

  • Ris som tilbehør
  • 100 gr. bacon i skiver
  • 1-2 tsk. karry
  • 300-400 gr. Skinkekød (f.eks. schnitzler)
  • 2 stængler bladselleri
  • 2 løg
  • 2-3 gulerødder
  • 3 dl. grøntsagsbouillon (men brug en hel terning)
  • 2 fed hvidløg

Tilberedning

  1. Start med at sætte risene over og koge
  2. Skør bacon i mindre stykker og svits i en gryde, tag det op
  3. Skær skinkekødet i strimler
  4. Skær gulerødder i skiver, løg i kvarte og bladselleri i mindre stykker
  5. Hæld herefter lidt olie i gryden, og brænd karryen af heri
  6. Svits skinkestrimlerne med i karryen
  7. Tilsæt herefter gulerødder, bladselleri og løg og svits med
  8. Tilsæt bouillon sammen med presset hvidløg
  9. Retten skal nu simre i 5 minutter, hvorefter bacon vendes i
  10. Du kan vælge at jævne den lidt, men det er ikke nødvendigt